Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Wat is Sensi-therapie?

fotoSensi

Ben je op zoek naar meer rust en energie? Als jouw lichaam en geest niet in balans zijn, kan je last krijgen van huidaandoeningen of andere lichamelijke, psychische en chronische klachten. Sensi-therapie brengt lichaam en geest weer in balans en is geschikt voor volwassenen én kinderen. Het is een snel werkende en krachtige manier om onbalans te herstellen. Gemiddeld zijn slechts 3-4 behandelingen nodig (met 4-5 weken tussen iedere behandeling) en er is na de eerste behandeling vaak al verschil merkbaar.

Aan de hand van een vaste behandelmethode (protocol) kijken we wat op dat moment belangrijk is en welke blokkades er zijn. Met behulp van diverse technieken worden deze blokkades direct aangepakt, o.a. via drukpuntmassage (werken met energiebanen en bewustzijn), holistic pulsing en ademhalings- en ontspanningstechnieken.


Het doel van Sensi-therapie is de balans tussen lichaam en geest te herstellen en het zelfgenezend vermogen aan te spreken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of kijk eens op www.sensi-therapie.nl