Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Sensi therapie

Wat is Sensi-therapie?

fotoSensi

Ben je op zoek naar meer rust en energie? Als jouw lichaam en geest niet in balans zijn, kan je last krijgen van huidaandoeningen of andere lichamelijke, psychische en chronische klachten. Sensi-therapie brengt lichaam en geest weer in balans en is geschikt voor volwassenen én kinderen. Het is een snel werkende en krachtige manier om onbalans te herstellen. Gemiddeld zijn slechts 3-4 behandelingen nodig (met 4-5 weken tussen iedere behandeling) en er is na de eerste behandeling vaak al verschil merkbaar.

Aan de hand van een vaste behandelmethode (protocol) kijken we wat op dat moment belangrijk is en welke blokkades er zijn. Met behulp van diverse technieken worden deze blokkades direct aangepakt, o.a. via drukpuntmassage (werken met energiebanen en bewustzijn), holistic pulsing en ademhalings- en ontspanningstechnieken.


Het doel van Sensi-therapie is de balans tussen lichaam en geest te herstellen en het zelfgenezend vermogen aan te spreken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, of kijk eens op www.sensi-therapie.nl