Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Christel zegt...

Christel zegt...
Bij Centrum Balans wordt je op een prettige en professionele manier behandeld. Kortom een mooie ervaring met fantastisch resultaat.

Vandaag mijn laatste cryolipide behandeling. Na twee behandelingen ben ik al 4,5 cm kwijt op mijn bovenbenen en 2 cm bij mijn knieën. Ik ben erg blij met het resultaat.

Regelmatig zat een smal broekje maat 36 mij net te strak om de bovenbenen en nu zit het al goed. In combinatie met de compressietherapie is ook mijn cellulitis aanzienlijk verminderd. Ik ben erg benieuwd wat de derde behandeling nog gaat opleveren, maar ik kijk met vol vertrouwen er naar uit.

Cryolipide is echt een aanrader als je wat slanker wilt worden op plekken die je met sporten niet goed kan verbeteren. Bij Centrum Balans wordt je op een prettige en professionele manier behandeld. Kortom een mooie ervaring met fantastisch resultaat.

 

Gepubliceerd op 17:24 21-05-2015, | Views: 1670 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren