Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Ineke zegt...

Ineke zegt...
Voor een heel vakkundige schoonheidsspecialiste met ervaringen op het gebied van Sensi om jezelf weer in balans te brengen is Centrum Balans, Margriet niet meer weg te denken in ons leven.

Centrum balans

Een cadeautje voor mijn verjaardag was het allereerste bezoek aan Centrum Balans. Nu een paar jaar later mag ik iedere 6/7 weken een uurtje me laten verwennen door Margriet. Iedere keer weer is het een verwennerij voor mijn gezichtshuid, waarbij ze regelmatig nieuwe methodes of producten introduceert. Mijn huid ziet er zoveel beter uit! De massage van mijn schouders en het luisterend oor maken het uurtje compleet, zodat ik er iedere keer weer naar uitkijk.

Niet alleen voor deze schoonheidsbehandelingen ben ik bij Centrum Balans geweest. Toen ik vorig jaar in-between jobs zat, en het nodig was om mijzelf weer te ‘resetten' ben ik 3 keer geweest voor een Sensi-behandeling. De eerste behandeling was veel huilen, oude trauma's verwerken. Behandeling 2 en 3 zorgden ervoor dat ik weer dichter bij mezelf kwam te staan, waardoor ik nu kan zeggen dat zowel ik, als mijn gezin beter in balans zijn.

Mijn kinderen van 9, 7 en 4 jaar zijn inmiddels ook al in verband met verschillende kinderproblemen zoals slecht in slaap komen- en slapen, astma en pijnlijke benen bij Margriet geweest. Fantastisch gewoon hoe onze kinderen behandeld en geholpen zijn. Ze zijn zo goed als van hun klachten af!

Voor een heel vakkundige schoonheidsspecialiste met ervaringen op het gebied van Sensi om jezelf weer in balans te brengen is Centrum Balans, Margriet niet meer weg te denken in ons leven.

Ineke Savenije (maart 2013)

 

Gepubliceerd op 17:21 21-05-2015, | Views: 1623 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren