Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Rogier zegt....

Rogier zegt....
In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen in mijn lichaam sneller afgevoerd kunnen worden en mijn herstel van Pfeiffer versneld. Hierdoor voelde ik mezelf weer fit en had ik weer energie om dingen te ondernemen! Na ongeveer 3-4 maanden was ik er al vanaf in plaats van een jaar waar ik op moest rekenen van de traditionele medici die hier niks tegen konden doen! Bovendien is Margriet een hele lieve vrouw die erg gespecialiseerd is in haar vak en iemand bij wie ik me op mijn gemak voel!Aanrader!’ - Rogier van Dam, 21 jaar
Gepubliceerd op 11:47 04-01-2018, Margriet van der Leenden | Views: 405 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren