Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Jubileum aanbieding

Jubileum aanbieding
Centrum Balans, het alternatief voor plastische chirurgie is jarig en viert dat met een speciale aanbieding: Bij afname van drie cryo behandelingen 8 lymfebehandelingen cadeau. Hiermee wordt u pijnloos verlost van vet in probleemzones.

Centrum Balans biedt een aantal unieke behandelingen voor face, body & mind. In de vijf jaar dat we in Blaricum zijn gevestigd hebben we veel positieve reacties ontvangen op de behandelingen en producten. Zo helpen we klanten van de vakantie kilo's af met cryolipide, wat een uitstekend alternatief is voor liposuctie. Onze lichttherapie is een zeer gewaardeerde behandeling om de zonbeschadigde huid te herstellen en hét geheim voor een stralende huid. Onze liftbehandeling is niet meer weg te denken bij onze onderhoudsbehandelingen.

Alle face & body behandelingen voeren we uit met top producten zoals Valmont en Filorga.

Maak gebruik van de jubileumactie en bespaar € 308,-!

Stuur een e-mail naar info@centrum-balans.nl
 of bel (06) 51 13 43 31 voor het maken van een afspraak.


Graag tot ziens!
Margriet van der Leeden


Gepubliceerd op 15:37 21-05-2015, Margriet van der Leenden | Views: 1787 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren