Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Jubileum aanbieding

Jubileum aanbieding
Centrum Balans, het alternatief voor plastische chirurgie is jarig en viert dat met een speciale aanbieding: Bij afname van drie cryo behandelingen 8 lymfebehandelingen cadeau. Hiermee wordt u pijnloos verlost van vet in probleemzones.

Centrum Balans biedt een aantal unieke behandelingen voor face, body & mind. In de vijf jaar dat we in Blaricum zijn gevestigd hebben we veel positieve reacties ontvangen op de behandelingen en producten. Zo helpen we klanten van de vakantie kilo's af met cryolipide, wat een uitstekend alternatief is voor liposuctie. Onze lichttherapie is een zeer gewaardeerde behandeling om de zonbeschadigde huid te herstellen en hét geheim voor een stralende huid. Onze liftbehandeling is niet meer weg te denken bij onze onderhoudsbehandelingen.

Alle face & body behandelingen voeren we uit met top producten zoals Valmont en Filorga.

Maak gebruik van de jubileumactie en bespaar € 308,-!

Stuur een e-mail naar info@centrum-balans.nl
 of bel (06) 51 13 43 31 voor het maken van een afspraak.


Graag tot ziens!
Margriet van der Leeden


Gepubliceerd op 15:37 21-05-2015, Margriet van der Leenden | Views: 2869 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren