Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Nieuw! Huidverbeteringslijn CB COSMETICA

Nieuw! Huidverbeteringslijn CB COSMETICA
Centrum Balans kent, door haar ruime ervaring in huidverbetering, als geen ander de geheimen van goede verzorgingsproducten! Om een ieder de allerbeste huidverzorging te bieden, ontwikkelde zij haar eigen huidverbeteringslijn ‘CB Cosmetica'.

CB cosmetica is een huidverbeteringslijn op basis van een unieke combinatie met essentiële etherische oliën, koudgeperste oliën en hoog werkzame algenextracten die elkaar in de huid versterken.

Maak nu kennis met dit product en verwen jezelf met een behandeling voor slechts € 45,00! 

(deze aanbieding is geldig tot en met 27 augustus)

Klik hier voor meer informatie over CB Cosmetica

CB Cosmetica huidverbeteringslijn

Gepubliceerd op 15:36 21-05-2015, Support | Views: 1613 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren