Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Nieuw! Huidverbeteringslijn CB COSMETICA

Nieuw! Huidverbeteringslijn CB COSMETICA
Centrum Balans kent, door haar ruime ervaring in huidverbetering, als geen ander de geheimen van goede verzorgingsproducten! Om een ieder de allerbeste huidverzorging te bieden, ontwikkelde zij haar eigen huidverbeteringslijn ‘CB Cosmetica'.

CB cosmetica is een huidverbeteringslijn op basis van een unieke combinatie met essentiële etherische oliën, koudgeperste oliën en hoog werkzame algenextracten die elkaar in de huid versterken.

Maak nu kennis met dit product en verwen jezelf met een behandeling voor slechts € 45,00! 

(deze aanbieding is geldig tot en met 27 augustus)

Klik hier voor meer informatie over CB Cosmetica

CB Cosmetica huidverbeteringslijn

Gepubliceerd op 15:36 21-05-2015, Support | Views: 2564 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren