Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Snel centimeters slanker met de Cryolipide behandeling

Snel centimeters slanker met de Cryolipide behandeling
Cryolipide is hét alternatief voor liposuctie en de manier voor figuurcorrectie. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van celafbraak door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Het systeem dat werkt dankzij de cryolipide techniek is met name geschikt voor de buik, taille, armen, heupen, benen en knieën. De eerste resultaten zijn een à twee maanden na de behandeling zichtbaar. Het verdwijnen van de cellen kan tot zes maanden duren.

Lees hier het verhaal van Mariet die een cryolipide behandeling onderging en haar taille weer terug kreeg.

Meer informatie?
Neem contact op met Centrum Balans voor een vrijblijvend advies

Centrum Balans
Torenlaan 12
1261 GD Blaricum
Mobiel: (06) 51 13 43 31

Email: info@centrum-balans.nl
Internet: www.centrum-balans.nl

Gepubliceerd op 15:34 21-05-2015, | Views: 4714 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren