Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Snel centimeters slanker met de Cryolipide behandeling

Snel centimeters slanker met de Cryolipide behandeling
Cryolipide is hét alternatief voor liposuctie en de manier voor figuurcorrectie. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van celafbraak door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Het systeem dat werkt dankzij de cryolipide techniek is met name geschikt voor de buik, taille, armen, heupen, benen en knieën. De eerste resultaten zijn een à twee maanden na de behandeling zichtbaar. Het verdwijnen van de cellen kan tot zes maanden duren.

Lees hier het verhaal van Mariet die een cryolipide behandeling onderging en haar taille weer terug kreeg.

Meer informatie?
Neem contact op met Centrum Balans voor een vrijblijvend advies

Centrum Balans
Torenlaan 12
1261 GD Blaricum
Mobiel: (06) 51 13 43 31

Email: info@centrum-balans.nl
Internet: www.centrum-balans.nl

Gepubliceerd op 15:34 21-05-2015, Support | Views: 1795 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren