Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Wijnroute Blaricum after treatment

Wijnroute Blaricum after treatment
Centrum Balans nodigt alle deelnemers aan de wijnroute Blaricum van harte uit. Ter gelegenheid van de wijnroute bieden we van 18 tot en met 22 november een bijzondere behandeling aan.

WIJNROUTE BLARICUM AFTER TREATMENT
Laat uw huid weer stralen met een gezichtsbehandeling met Valmont. De behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, epileren en een intensieve gezicht, hals-decolleté massage. Aansluitend ontvangt u een 20 minuten durende collageen lichtbehandeling en een afsluitende dagverzorging.

Maak nu een afspraak en ontvang deze behandeling voor €69,- i.p.v. €99,-!

Bel (06) 51 13 43 31 en ben snel want vol = vol.

Graag tot ziens!
Margriet van der Leeden

Gepubliceerd op 15:32 21-05-2015, Support | Views: 1782 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren