Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Wijnroute Blaricum after treatment

Wijnroute Blaricum after treatment
Centrum Balans nodigt alle deelnemers aan de wijnroute Blaricum van harte uit. Ter gelegenheid van de wijnroute bieden we van 18 tot en met 22 november een bijzondere behandeling aan.

WIJNROUTE BLARICUM AFTER TREATMENT
Laat uw huid weer stralen met een gezichtsbehandeling met Valmont. De behandeling bestaat uit een reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, epileren en een intensieve gezicht, hals-decolleté massage. Aansluitend ontvangt u een 20 minuten durende collageen lichtbehandeling en een afsluitende dagverzorging.

Maak nu een afspraak en ontvang deze behandeling voor €69,- i.p.v. €99,-!

Bel (06) 51 13 43 31 en ben snel want vol = vol.

Graag tot ziens!
Margriet van der Leeden

Gepubliceerd op 15:32 21-05-2015, Support | Views: 1941 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren