Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Herfstaanbieding: gratis gezichtsbehandeling!

Herfstaanbieding: gratis gezichtsbehandeling!
De herfst komt er nu echt aan! Kou, wind, regen en wisselende temperaturen vragen om extra aandacht voor uw huid. Centrum Balans biedt deze herfst bij afname van een total body experience behandeling (cryolipide en lymfedrainage) een gratis gezichtsbehandeling aan met exclusieve luxe huidverzorgingsproducten. Zo wordt u verlost van uw probleemzones en kunt u met een stralende huid de winter in!

Total body experience
Centrum Balans biedt het alternatief voor plastische chirurgie. Geen fillers, botox injecties of liposuctie, maar bewezen behandelmethodes waarmee u op natuurlijke wijze uw probleemgebieden aanpakt. De total body experience duurt 2 uur en bestaat uit een cryolipide behandeling waarbij uw vet op een gewenst lichaamsdeel wordt verwijderd door middel van het onderkoelen van de vetcellen. Om de vrijgekomen afvalstoffen na de cryobehandeling nog beter af te voeren volgt een relaxte behandeling met het lymfedrainage luchtdrukpak.

Maak in oktober een afspraak voor de total body experience en betaal slechts €285,-. Bij deze actie ontvangt u nu eenmalig gratis gezichtsbehandeling met exclusieve huidverzorgingsproducten. Centrum Balans biedt de mogelijkheid in plaats van deze gezichtsbehandeling te kiezen voor een gratis anti aging lichttherapiebehandeling.

Natuurlijk ook geweldig om cadeau te doen! Stuur vandaag nog een e-mail naar info@centrum-balans.nl o.v.v. herfstaanbieding.

Meer informatie:
Cryolipide met de Coolipo Twin
Lymfedrainage
Gezichtsbehandelingen

Herfstaanbieding gratis gezichtsbehandeling bij Cryolipolyse en Lymfedrainage

Gepubliceerd op 15:30 21-05-2015, | Views: 1538 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren