Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Nu ook in Blaricum: de cryolipide behandeling

Nu ook in Blaricum: de cryolipide behandeling
Eindelijk is er een alternatief voor liposuctie waarmee u pijnloos en veilig wordt verlost van uw probleemzones. Vanaf 2 april kunt u bij Centrum Balans in Blaricum terecht voor deze baanbrekende behandelmethode om definitief af te rekenen met vetophopingen, bekend van SBS6 en Sky Radio.

Deze revolutionaire techniek verwijdert vetcellen door gecontroleerde afkoeling en opwarming van de huid. In combinatie met elektrostimulatie sterven de vetcellen af en kunnen ze op natuurlijke wijze het lichaam verlaten. De behandeling vindt plaats met de Coolipo Twin, het enige apparaat dat deze effectieve combinatie biedt. 

Lees hier meer over de behandelmethode.

Gepubliceerd op 15:15 21-05-2015, | Views: 3410 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren