Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!

Nieuw! DNA Anti-aging plan.

Nieuw! DNA Anti-aging plan.
De toekomst van huidverzorging is wetenschappelijk bewezen en gericht op jouw individuele biochemie (eiwitten) en genetische basis (DNA).

Wij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en adviseren aan de hand van de laatste wetenschap.

Door middel van de meest betrouwbare laboratoriumonderzoeken wordt een uniek en persoonlijk Anti-aging plan samengesteld.

Wij onderzoeken onder andere jouw unieke DNA. Ca. 60% van onze genen zijn namelijk verantwoordelijk voor het verouderingsproces. Zo analyseren wij in de DNA Huidtest de variaties op 18 verschillende genen die verband houden met de gezondheid van de huid en veroudering;

Gepubliceerd op 13:22 31-05-2018, Margriet van der Leenden | Views: 289 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren