Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Powerslim center van de maand juni 2017

Powerslim center van de maand juni 2017
Center van de maand juni 2017: Centrum Balans PowerSlim 28 juni 2017 Deze maand is Centrum Balans het PowerSlim center van de maand juni 2017. Margriet van der Leeden, eigenaresse van Centrum Balans, heeft zelf alle diëten, boeken en programma’s de revue laten passeren in de afgelopen jaren. Echter, zonder het gewenste resultaat. Eindelijk heeft Margriet een manier gevonden voor haar cliënten en voor zichzelf, om naast behandelingen, zoals Cryo-lipide en Lymfedrainage waarmee je centimeters verliest, ook blijvend vet in kilo’s te verliezen. Die manier is PowerSlim!

Margriet aan het woord:
“Omdat ik zelf alle stappen doorlopen heb, kan ik met mijn cliënten het juiste resultaat behalen door ze bij te staan en te motiveren op de moeilijke momenten welke voor mij zeer herkenbaar zijn. Wat mij het meeste aanspreekt is dat de maaltijdvervangers vergelijkbaar zijn met reguliere voeding. Door het aanbod van brood, pasta, nootjes, chips en nog veel meer koolhydraatarme producten binnen het programma is het gemakkelijk vol te houden. Je kan gewoon met je gezin mee-eten en toch afvallen. Uit eten of een feestje is geen stress meer. Samen met mij ga je voorbereid op pad om de valkuilen te herkennen en te omzeilen.”

Samen staan we sterk en de begeleiding gaat verder dan alleen het weegmoment.

Een van onze cliënten schreef:

“Voor mij zit het succes van PowerSlim niet alleen in de repen en de vervangende producten (die trouwens echt heel lekker zijn). Het succes is dat ik elke week Margriet mag bezoeken. Een coach die mij leert dat ik gewoon mens mag zijn en fouten mag maken. Margriet is iemand die mijn valkuilen doorziet en mijn successen viert. Een coach die veel meer doet dan ongetwijfeld in het boekje staat. Een jaar lang zit ik aan haar vast, of de kilo’s er nu af zijn of niet. Want één ding is zeker, het lastigste moet nog komen. Volhouden….”

Gepubliceerd op 15:37 02-07-2017, | Views: 2659 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren