Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Behandeling voor volume en een boost van de huid

Behandeling voor volume en een boost van de huid
Stoor je je aan te weinig volume op de wangen? Heb je ook de uitgedroogde ‘appel’ huid op het gezicht? Veel vrouwen zien er in de spiegel ouder uit dan ze zich voelen. Wil je weer een vol gezicht en minder droogtelijntjes?

Centrum Balans heeft een 100% natuurlijke behandeling voor diepte voeding, minder droogte lijntjes en een verfijnde huidstructuur
Door een kuur wordt maximale voeding in de huid ingebracht, zodat alle tekorten in alle huidlagen worden aangevuld.

 

 

Gepubliceerd op 16:01 27-01-2017, | Views: 3679 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren