Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Behandeling voor volume en een boost van de huid

Behandeling voor volume en een boost van de huid
Stoor je je aan te weinig volume op de wangen? Heb je ook de uitgedroogde ‘appel’ huid op het gezicht? Veel vrouwen zien er in de spiegel ouder uit dan ze zich voelen. Wil je weer een vol gezicht en minder droogtelijntjes?

Centrum Balans heeft een 100% natuurlijke behandeling voor diepte voeding, minder droogte lijntjes en een verfijnde huidstructuur
Door een kuur wordt maximale voeding in de huid ingebracht, zodat alle tekorten in alle huidlagen worden aangevuld.

 

 

Gepubliceerd op 16:01 27-01-2017, Margriet van der Leenden | Views: 653 - Reacties: 0 - Likes: 0

Reacties ( 0 )

Er zijn nog geen reacties

Reageer

Log in om te reageren