Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Centrum Balans

Eigenaresse Margriet van der Leeden heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in verschillende behandelingen, die ervoor zorgen dat je het mooiste uit jezelf haalt. 'Als cliënten voor het eerst bij Centrum Balans komen, beginnen we met een intakegesprek waarin we samen bepalen welke behandeling het meest geschikt is. Veel van mijn cliënten hebben een druk leven en komen bij mij in de salon weer helemaal tot rust of ze willen aan hun figuur werken zodat ze zichzelf weer zelfverzekerder voelen. De behandelingen zorgen ervoor dat je er weer tegenaan kan! Hoe? Dat is voor iedereen verschillend: de één gunt zichzelf een verwenmoment, de ander is op zoek naar een betere balans en innerlijke rust of men wil een mooier figuur. Voor iedereen, mannen én vrouwen, is er een passend arrangement. En omdat ik gebruik maak van de beste technieken, apparatuur, huidverzorgingsproducten en afslankproduten in verschillende prijsklassen is er altijd een geschikte behandeling mogelijk.'

Meer weten? Je bent van harte welkom op de Zwaluwenweg 14A in Blaricum, of neem vrijblijvend contact op!