Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!

Valmont

fotoCb

Het exclusieve merk Valmont haalt het beste uit de Zwitserse natuur en combineert dat met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Deze cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces en daarmee regelmatige huidvernieuwing. Valmont zorgt voor hydratatie, energie, glans en stevigheid. Regelmatig gebruik van de Valmont-producten, in combinatie met de Valmont-behandelingen, verbeteren de conditie van de huid aanzienlijk en vertragen daadwerkelijk het verouderingsproces.

BEHANDELING MET VALMONT

  Brons Zilver Goud Diamant
behandelingsduur (min.) 50 60 80 90
ontspanningsritueel        
reiniging        
milde exfoliant (scrub)        
oneffenheden verwijderen        
dieptereiniging met scinscrubber          
epileren        
massage        
dagverzorging        
collageen-vliesmasker of algenmasker           
ampul voor lifting, glans of hydratatie        
prijzen in Euro's 82 98  122  139