Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Valmont

fotoCb

Het exclusieve merk Valmont haalt het beste uit de Zwitserse natuur en combineert dat met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. Deze cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celvernieuwingsproces en daarmee regelmatige huidvernieuwing. Valmont zorgt voor hydratatie, energie, glans en stevigheid. Regelmatig gebruik van de Valmont-producten, in combinatie met de Valmont-behandelingen, verbeteren de conditie van de huid aanzienlijk en vertragen daadwerkelijk het verouderingsproces.

BEHANDELING MET VALMONT

  Brons Zilver Goud Diamant
behandelingsduur (min.) 50 60 80 90
ontspanningsritueel        
reiniging        
milde exfoliant (scrub)        
oneffenheden verwijderen        
dieptereiniging met scinscrubber          
epileren        
massage        
dagverzorging        
collageen-vliesmasker of algenmasker           
ampul voor lifting, glans of hydratatie        
prijzen in Euro's 82 98  122  139