Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Lichttherapie

fotoLichttherapie

De aanmaak van collageen en elastine is belangrijk voor een gezonde, stevige huid: elastine zorgt voor veerkracht en collageen voor structuur en stevigheid. Door lichttherapie wordt de aanmaak van nieuwe collageen gestimuleerd, zodat de huid strakker en elastischer wordt. Dit is een 100% natuurlijke methode, die gebruik maakt van de natuurlijke lichaamsprocessen om huidveroudering tegen te gaan. Bovendien verlengt de therapie de werking van huidverzorgingsproducten.

LICHTTHERAPIE BEHANDELING OMNILUX REVIVE


20 minuten €50,-
10 rittenkaart      €300,-

VOOR DE BEHANDELING

Voor

‘De lijntjes in mijn gezicht zijn de
laatste jaren dieper geworden. Ik
wil graag weer een jonge en frisse
uitstraling'   

NA DE BEHANDELING

Na

‘Sinds de behandelingen ziet mijn
gezicht er gladder en stralender uit.
Mijn huid voelt aanmerkelijk steviger,
de lijntjes zijn duidelijk minder
zichtbaar. Ik ben heel blij met het
resultaat!'