Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Lichttherapie

fotoLichttherapie

De aanmaak van collageen en elastine is belangrijk voor een gezonde, stevige huid: elastine zorgt voor veerkracht en collageen voor structuur en stevigheid. Door lichttherapie wordt de aanmaak van nieuwe collageen gestimuleerd, zodat de huid strakker en elastischer wordt. Dit is een 100% natuurlijke methode, die gebruik maakt van de natuurlijke lichaamsprocessen om huidveroudering tegen te gaan. Bovendien verlengt de therapie de werking van huidverzorgingsproducten.

LICHTTHERAPIE BEHANDELING OMNILUX REVIVE


20 minuten €50,-
10 rittenkaart      €300,-

VOOR DE BEHANDELING

Voor

‘De lijntjes in mijn gezicht zijn de
laatste jaren dieper geworden. Ik
wil graag weer een jonge en frisse
uitstraling'   

NA DE BEHANDELING

Na

‘Sinds de behandelingen ziet mijn
gezicht er gladder en stralender uit.
Mijn huid voelt aanmerkelijk steviger,
de lijntjes zijn duidelijk minder
zichtbaar. Ik ben heel blij met het
resultaat!'