Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Filorga medische peeling

Filorga

De medische peeling van Filorga verwijdert op een veilige manier de dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.  De werkstoffen die daarna op de huid worden aangebracht, worden daardoor beter opgenomen door de huid. De peeling vermindert pigmentvlekken en fijne lijntjes, verfijnt de poriënstructuur en geeft de huid een prachtige glans! Ook op langere termijn verbetert de peeling de huidkwaliteit. De lichttherapie geeft cellen nieuwe energie, activeert de collageen aanmaak en geeft een boost aan de elastine.

De behandeling wordt ook wel de ‘lunchtime peel’ genoemd, want het mooie resultaat is direct zichtbaar.


Behandelplan

De kuur bestaat uit 4 behandelingen voor een optimaal resultaat :

  • 1 uitgebreide behandeling, medische peeling van Filorga en Licht-therapie (duur 75 min.)
  • 3 medische peelings van Filorga en lichttherapie met een tussenperiode van minimaal 2 weken (duur 45 min. per keer)

De kosten voor de totale behandeling zijn € 398,-.