Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!

Filorga medische peeling

Filorga

De medische peeling van Filorga verwijdert op een veilige manier de dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.  De werkstoffen die daarna op de huid worden aangebracht, worden daardoor beter opgenomen door de huid. De peeling vermindert pigmentvlekken en fijne lijntjes, verfijnt de poriënstructuur en geeft de huid een prachtige glans! Ook op langere termijn verbetert de peeling de huidkwaliteit.

De behandeling wordt ook wel de ‘lunchtime peel’ genoemd, want het mooie resultaat is direct zichtbaar.


Behandelplan

De kuur bestaat uit 4 behandelingen voor een optimaal resultaat :

  • 1 uitgebreide behandeling met Valmont collageenvlies en de medische peeling van Filorga (duur 75 min.)
  • 3 medische peelings van Filorga met een tussenperiode van minimaal 2 weken (duur 45 min. per keer)

De kosten voor de totale behandeling zijn € 288,-.