Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Filorga medische peeling

Filorga

De medische peeling van Filorga verwijdert op een veilige manier de dode huidcellen en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.  De werkstoffen die daarna op de huid worden aangebracht, worden daardoor beter opgenomen door de huid. De peeling vermindert pigmentvlekken en fijne lijntjes, verfijnt de poriënstructuur en geeft de huid een prachtige glans! Ook op langere termijn verbetert de peeling de huidkwaliteit.

De behandeling wordt ook wel de ‘lunchtime peel’ genoemd, want het mooie resultaat is direct zichtbaar.


Behandelplan

De kuur bestaat uit 4 behandelingen voor een optimaal resultaat :

  • 1 uitgebreide behandeling met Valmont collageenvlies en de medische peeling van Filorga (duur 75 min.)
  • 3 medische peelings van Filorga met een tussenperiode van minimaal 2 weken (duur 45 min. per keer)

De kosten voor de totale behandeling zijn € 288,-.