Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Cryo-Elektroforese lift

Cryo-elektroforese therapie is een veilige en geheel pijnloze gezichtsbehandeling voor huidversteviging en huidverjonging. De behandeling is geschikt voor iedere huidtype en kan bij de verschillende behandelindicaties worden toegepast. De stofwisselingsprocessen in de huid worden verbeterd, waardoor huidveroudering en huidschade (door roken, luchtvervuiling en zonlicht) worden aangepakt. Daarnaast werkt de behandeling goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid. De huid krijgt meer veerkracht en elasticiteit waardoor de huidconditie aanzienlijk zal verbeteren.

Een kuur geeft optimaal resultaat en bestaat uit 4 behandelingen:


  • één intensieve behandeling (ca. 90 min.) met een direct zichtbaar resultaat. De huid wordt gelift, op alle gebieden verbeterd en rimpels op alle niveaus aangepakt.
  • drie intensieve cryo-elektroforese behandelingen (per keer ca. 45 min.)

Deze kuur wordt uitgevoerd in een tijdsbestek van 3 weken.

Cryo-elektroforese lift kuur

Kuur van vier behandelingen €428,-