Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Face

Centrum Balans biedt diverse gezichtsbehandelingen aan die je huid zichtbaar verbeteren, verjongen en weer laten stralen! Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar een oplossing voor jouw huidconditie? Wij zijn gespecialiseerd in o.a. huidversteviging, herstelprocessen na bijv. acnébehandelingen en verbetering van de stofwisseling en huidstructuur.

Centrum Balans werkt met Filorga en Valmont.