Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Face

Centrum Balans biedt diverse gezichtsbehandelingen aan die je huid zichtbaar verbeteren, verjongen en weer laten stralen! Heb je specifieke wensen of ben je op zoek naar een oplossing voor jouw huidconditie? Wij zijn gespecialiseerd in o.a. huidversteviging, herstelprocessen na bijv. acnébehandelingen en verbetering van de stofwisseling en huidstructuur.

Centrum Balans werkt met Filorga en Valmont.