Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.

Verbeteren van de stofwisseling (lymfedrainage)

Deze therapie zorgt voor een optimale stimulatie van de bloedcirculatie en het lymfesysteem, essentieel voor een goede stofwisseling. Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor de gezondheid en een goede weerstand. Centrum Balans beschikt over een geavanceerd luchtdruk(compressie)pak, waarin u volkomen kunt ontspannen.

De positieve effecten van compressietherapie zijn o.a.

  • Cellulite vermindering
  • Ondersteuning bij afvallen
  • Ontspanning
  • Vermindering vermoeidheid, lusteloosheid, stress, pijnlijke en onrustige benen

BEHANDELINGEN

Lymfedrainage per behandeling       €38,50
Een kuur van twaalf behandelingen   €360,-