Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Vetverwijdering (cryolipide)

fotoVetverwijdering

Wat is cryolipide?

Vet verliezen door te bevriezen!

Cryolipide oftewel vet bevriezen is de nieuwste methode op het gebied van vetverwijderen. Bij de cryolipide behandeling wordt plaatselijk vet verminderd door middel van koeling.

Welke zones kunnen er behandeld worden?

  • Lovehandles
  • Buik
  • Vet bovenarmen
  • Rugvet
  • Binnen- en buitendijen

     


Centrum Balans beschikt over het keurmerk cryospecialist. Dit keurmerk toont aan dat Centrum Balans zich heeft gespecialiseerd in cryobehandelingen voor esthetische figuurcorrectie. Klik op het keurmerk voor meer informatie op de website cryospecialist.nl.

fotoLogo

De behandeling

Tijdens de cryolipide behandeling worden er 4 pads geplaatst op het gewenste gebied. Door de elektro stimulatie worden ook de onderste lagen vetweefsel gekoeld. De koelende energie behandelt alleen de vetlaag zonder dat het omliggende gebied beschadigd wordt. De behandeling duurt in totaal een uur per zone.

Doet de behandeling pijn?

Anders dan bij liposuctie waar een heftige ingreep gedaan wordt, is deze behandeling nagenoeg pijnloos. U kunt tijdens de behandeling tintelingen ervaren, dit verschilt per persoon.

Werkt het echt?

Dit is een vraag die veel gesteld wordt. Cryolipide is een zeer effectieve methode om vet te reduceren. Echter is het niet hetzelfde als liposuctie waarbij vet direct wordt weggezogen. Het proces van cryolipide duurt langer. Door de bevriezing sterven de vetcellen af en worden deze gedurende 60 tot 90 dagen op een natuurlijke manier afgebroken via de lever. Cryo-lipide breekt vetcellen af, maar dat betekent niet dat deze vetcellen niet opnieuw kunnen ontstaan. Op het moment dat u er een ongezonde leefstijl op nahoudt, zal de behandeling niks doen. Dit is overigens bij liposuctie hetzelfde geval. Zeker bij mensen die er een gezonde leeftstijl op nahouden, dat houdt in voldoende beweging en een gebalanceerd eetpatroon, is cryolipide zeer effectief.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In principe zijn 4 behandelingen voldoende per zone. De behandelingen worden uitgevoerd iedere 1 a 2 weken. 

De eerste resultaten zijn na een maand zichtbaar. Een behandeling werkt tot 3 maanden door.

Voorzorgsmaatregelen en nazorg

Clienten die zwanger zijn, gevoeligheid of allergie voor kou hebben of leiden aan een auto-imuumziekte kunnen niet behandeld worden. Na de behandeling wordt het gebruik van alcohol dezelfde dag afgeraden in verband met het extra belasten van de lever.

Prijzen

Een cryolipide behandeling + lymphedrainage kost 199,00 euro per keer.