Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
De eerste weken gingen de kilo's er het snelst af! In 2 weken 5.3kg. Dit was voor mij een reden om door te zetten. Je eet gewoon mee met je gezin!
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Ik ben ontzettend gelukkig met de cryolipide behandeling die ik bij jou volg!! Ik ben nu twee keer geweest en al 3,5 cm kwijt bij mijn buik.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.

Body Techno Led

Body Techno Led

Anti-cellulite programma

Het nieuwe Body Techno Led programma bestaat uit lichaamsbehandelingen die pijnloos cellulite verminderen en tegengaan. Een combinatie van behandelingen in de salon én producten voor thuisgebruik die de effecten van het programma versterken. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een liftend effect.

Wat is cellulite?
Cellulite ontstaat als de opslag van vet uit voeding groter is dan de verbranding ervan. De cellen die het vet opslaan kunnen 60 keer groter worden dan hun oorspronkelijke grootte. Als deze cellen vol zijn zorgt collageen ervoor dat de cellen vaak hard aanvoelen en stevig vast zitten.  

Er zijn 3 stadia:

  • In het eerste stadium is de cellulite alleen zichtbaar als je de huid hard vastpakt.
  • In het tweede stadium is de cellulite al bij lichte druk zichtbaar.
  • In stadium drie is de cellulite continu zichtbaar en pijnlijk.

Bij cellulite in stadium 1 bestaat de kuur uit 5 behandelingen, bij stadium 2 en 3 uit 10 behandelingen, die op maat worden samengesteld.

Programma

  • Kuur van 5 behandelingen € 275
  • Kuur van 10 behandelingen € 500