Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

Vitaliteit behandelplan

O.a screening om inzicht te krijgen in je vitaliteit! 

Ieder mens is anders! Daarom maken wij de bouwstenen inzichtelijk zodat u een persoonlijk en ideaal vitaliteit/voedingsplan krijgt waarmee u met minimale inspanning het maximale resultaat in korte tijd kunt bereiken.

Hoe?

Door middel van een wetenschappelijk bewezen en betrouwbaar laboratoriumonderzoek wordt een uniek en persoonlijk voedingsadvies samengesteld.

Het laboratoriumonderzoek bestaat uit;

DNA, uw unieke genetisch profiel als het gaat om voeding en beweging, voedingsintoleranties, mineralen en mogelijke blootstelling aan zware metalen, metabolisme, namelijk vitamines, vetzuren, enzymen en dysbiose. Mogelijke onbalans in de darmflora.

DNA

Iedereen is anders, daarom kijken we naar uw unieke genetische profiel. Met behulp van identificatie en het bepalen van 20 genen met gevoeligheden voor bijvoorbeeld insuline-gevoeligheid, verzadiging, vetopslag, stofwisseling, afgifte van energie etc. weten we waar uw zwakke en sterke punten liggen.

Met deze resultaten kunnen we ook bepalen of u bijvoorbeeld een eiwitrijk, koolhydraat-arm of juist een mediterraan dieet moet volgen.

Metabolisme

In combinatie met het meten van de voedingsintoleranties stellen we het persoonlijke en ideale voedingsplan samen.

Ook wordt uw mineralen- en zware metalen profiel gemeten. Zo kunnen we over een langere termijn zien hoe het met uw mineralenbalans zit en wat de belasting is van zware metalen.

Als laatste wordt uw hele stofwisseling onder de loep genomen. Zo adviseren we welke supplementen als vitaminen, vetzuren en enzymen voor u belangrijk zijn, dus hoe het precies zit met de fysiologische processen die voor de energievoorziening belangrijk zijn.

Sport

Goed bewegen is een belangrijk onderdeel van vitaliteit. Maar wat is voor u 'goed bewegen'? Bent u een duursporter of sprinter, maakt u makkelijk spiermassa aan, hoe wordt de beschikbare energie afgegeven? Uit uw DNA herleiden we wat voor u de meest ideale sporten zijn en hoeveel u zou moeten sporten (en met welke intensiteit) om 'goed te bewegen' en de resultaten te maximaliseren.

Wat ontvangt u?

U krijg inzicht in 20 genetische waarden, die alles zeggen over bijvoorbeeld vetopslag, stofwisseling, afgifte van energie etc.
U ontvangt een persoonlijk voedingsplan, supplementen en voedingadvies op basis van genetische aanleg, voedingsintoleranties, tekort aan mineralen en de zware metalen belasting. Dit plan bevat maar liefst minimaal 25 pagina's met tips en adviezen, voeding- en sportadvies etc.
Een advies over eventuele aanvullende behandelingen, zoals bijvoorbeeld supplementen, detox-, mineralen-, vitaminen-, en zuurstofbehandelingen.