Klanten zeggen

In de professionele praktijk van Centrum Balans ben ik meerdere malen geweest voor een Sensi-therapie wat lichaam en geest in balans brengt met verschillende behandeltechnieken aangevuld met lymphedrainage zodat de afvalstoffen...
Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!

Voedselintolerantie screening

Afvallen XXL

Oftewel afvallen volgens de wetenschap!

Iedereen is anders! Daarom maken wij de bouwstenen inzichtelijk zodat u een persoonlijk en ideaal dieet/levensplan krijgt waarmee u met minimale inspanning het maximale resultaat in korte tijd kunt bereiken.

Hoe?

Door middel van de meest betrouwbare laboratoriumonderzoeken wordt een uniek en persoonlijk dieetadvies samengesteld.

De laboratoriumonderzoeken bestaan uit;

DNA, uw unieke genetisch profiel als het gaat om voeding en beweging Voedingsintoleranties Mineralen en mogelijk blootstelling aan zware metalen Metabolisme, namelijk vitamines, vetzuren en enzymen Dysbiose, mogelijke onbalans in de darmflora

DNA

Iedereen is anders, daarom kijken we naar uw unieke genetische profiel. Met behulp van identificatie en het bepalen van 20 genen met gevoeligheden voor bijvoorbeeld insuline-gevoeligheid, verzadiging, vetopslag, stofwisseling, afgifte van energie etc. weten we waar uw zwakke en sterke punten liggen.

Met deze resultaten kunnen we ook bepalen of u bijvoorbeeld een eiwitrijk, koolhydraat-arm of juist een mediterraan dieet moet volgen.

Metabolisme

In combinatie met het meten van de de voedingsintoleranties stellen we het persoonlijke en ideale dieet samen.

Ook wordt uw mineralen- en zware metalen profiel gemeten. Zo kunnen we over een langere termijn zien hoe het met uw mineralenbalans zit en wat de belasting is van zware metalen.

Als laatste wordt uw hele stofwisseling onder de loep genomen. Zo adviseren we welke supplementen als vitaminen, vetzuren en enzymen u extra zou moeten innemen, dus hoe het precies zit met de fysiologische processen die voor de energievoorziening belangrijk zijn.

Sport

Goed bewegen is een belangrijk onderdeel van afvallen. Maar wat is voor u 'goed bewegen'? Bent u een duursporter of sprinter, maakt u makkelijk spieren aan, hoe wordt de beschikbare energie afgegeven? Uit uw DNA herleiden we wat voor u de meest ideale sporten zijn en hoeveel u zou moeten sporten (en met welke intensiteit) om 'goed te bewegen' en de resultaten te maximaliseren.

Wat ontvangt u?

U krijg inzicht in 20 genetische waarden, die alles zeggen over bijvoorbeeld vetopslag, stofwisseling, afgifte van energie etc.
U ontvangt een persoonlijk afvalplan, supplementen en dieetadvies op basis van genetische aanleg, voedingsintoleranties, tekort aan mineralen en de zware metalen belasting, Dit plan bevat maar liefst minimaal 25 pagina's met tips en adviezen, dieet- en sportadvies etc.
Een advies over eventuele aanvullende behandelingen, zoals bijvoorbeeld supplementen, detox-, mineralen-, vitaminen-, en zuurstofbehandelingen.