Klanten zeggen

Ik denk nog veel aan onze laatste sessie. Heftig was dat! Het heeft veel los gemaakt hoor. Ik huil heel veel maar wel met een goed gevoel en een soort warmte om heen.
Bedankt voor 24 jaar. Je hebt gouden handen. Super behandelingen en geweldige massages.
Ik heb een heerlijke relaxmiddag gehad bij Centrum Balans en kijk nu al uit naar de vervolgbehandelingen. Zeker omdat de omtrek van mijn benen al aan het verminderen is.
Tijdens een fijne behandeling werd een huidanalyse gedaan. Op basis daarvan is een crème geadviseerd. Eindelijk een crème die doet wat hij zegt!
Wat een groot cadeau heb ik mogen ontvangen. Ik heb de behandeling als heel, heel prettig ervaren. Tijdens de behandeling voelde ik mijn hoofd steeds lichter en lichter worden.

 

Afslanken met Powerslim!

 

 

NIEK VAN DEN ADEL

Ik ben niet altijd zo geweest. Dik bedoel ik. En met dik bedoel ik een flinke 104 kg schoon aan de haak. Dit benadrukte ik dan ook elke ochtend flink tegen mijzelf in de spiegel. Dikzak, papzak, fatsig, mollig, vetzak of gewoon dikke. Geef maar een naampje en ik heb het tegen mijzelf gezegt. En mijn omgeving  maar zeggen dat het wel meeviel,  dat het mij wel goed stond. Stelletje leugenaars.....

Ik ben niet altijd dik geweest moet je weten. Vroeger was de sixpack wel paraat. Door de jarenlange topsport kon ik eten wat ik wilde. En dat deed ik kan ook. Tijdens mijn studie begon mijn ongezonde levensstijl voor het eerst zichtbaar te worden. Nu, papa van 3 dochters en een druk bezet bestaan ging het mij voor het eerst echt in de weg zitten. Ga ik überhaupt mijn dochters zien opgroeien als ik zo door ga? Maar buiten mijn gewicht wilde ik voornamelijk af van die stemmen in de spiegel elke morgen. Gewoon weer wat meer van mijzelf houden, gewoon wat liever zijn tegen dat mannelijk evenbeeld.

Via via hoorde ik van powerslim. Het is een flinke investering, maar de beste investering is in jezelf kreeg ik voor mijn kiezen. Nooit geweten dat die bewering mijn leven zo zou veranderen...

Nu, inmiddels 15kg armer in 3 maanden is het nog steeds moeilijk. Verslaafd voor het leven noemen ze dat. Maar oh wat ben ik liever tegen mijzelf in de spiegel. Oh wat is het leven leuker als ik gezond leef en oh wat is het leuk om de hele dag complimenten te ontvangen. 

Voor mij zit het succes van powerslim niet alleen in de repen en de vervangende voeding. (Die trouwens echt heel lekker is). Het succes is dat ik elke week Margriet mag bezoeken. Een coach die mij leert dat ik gewoon mens mag zijn, fouten mag maken, mijn valkuilen doorziet en mijn successen viert. Een coach die veel meer doet dan ongetwijfeld in het boekje staat. Een jaar lang zit ik aan haar vast. Of de kilo's er nu afzijn of niet. Want één ding is zeker, het lastigste moet nog komen. Volhouden....

Oja en ik heb ook nog een hoge dwarslaesie, verbrand daarmee nog maar 400kc per dag omdat ik 24/7 in een rolstoel zit en slik zo'n 37 pillen tegen de pijn. Verder nog een rare complicatie in mijn nek, 3 dochters, een hond en drie bedrijven. Druk zat dus. 

Nu jij weer. All excuses are equal...

Met vriendelijke groet,

Niek van den Adel

 

Power Slim

Power Slim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van een voedingscoach werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

Met Power Slim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Power Slim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk.

De coach is jouw stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met Margriet van der Leeden voor een gratis adviesgesprek.